Evenementen

18 december 2021

Dit jaar geen sinterklaasbezoek..., maar Grijzegrubben kreeg visite van de kerstman!

 

Voor ieder huishouden dat lid is van de buurtvereniging had de kerstman een verassing. En natuurlijk voor de allerkleinsten nog een extra kadootje. In een lange ronde werden ook de leden die niet meer in Grijzegrubben (maar in Nuth) wonen bezocht. Ho ho ho!

5 december 2020

2020 is gekenmerkt door het Coronavirus Covid19. Hierdoor zijn de meeste activiteiten van de buurtvereniging niet doorgegaan. Sinterklaas wilde daaraan iets doen en heeft op 5 december alle grote en kleine bewoners van Grijzegrubben verrast met een presentje. 

Burendag 2019 en Jeu de Boulesbaan

Zaterdag 28 september 2019 was het weer burendag. Maria, Lydia, Wilma en Yolanda nodigden alle bewoners van Grijzegrubben uit voor een gezellig samenzijn onder de poort op nummer 19.

 

De hele zomer is er hard gewerkt* onder leiding van Wiel Jongen aan de aanleg van de Jeu de Boulesbaan. Tijdens de burendag is de baan in gebruik genomen.

 

*Voor foto's van de aanleg van de Jeu de Boulesbaan zie hiernaast.

Processie 2019

De processie startte met een kort gebed bij de kapel en trok daarna via Grijzegrubben naar Nierhoven. Veel buurtbewoners hielpen mee de straat te versieren met gekleurd zand en lopers van bloemen. Het weer was prima en alles zag er weer prachtig uit.

Korte impressie: