Bestuur

Buurtvereniging Grijzegrubben

De bewoners van Grijzegrubben zijn sinds 1972 officieel verenigd in buurtvereniging Griezegrubbe. De buurtvereniging bezit en beheert de kapel bovenaan de straat en de Moele en Boele plek halverwege. Veel buurtbewoners helpen daarin mee. Op woensdag-middagen wordt er jeu de boules gespeeld. Interesse? Kom kijken of doe meteen mee!

 

Onze vereniging heeft als doel activiteiten door en voor de leden te organiseren. Sommige activiteiten zijn uniek, andere komen jaarlijks terug op de agenda (zoals het kienen, straatversieren en het nieuwjaarstreffen) of eens per 4 jaar... de processie.

In het verleden hebben we ook 7 jaar de paardenmarkt Grijzegrubben georganiseerd.

 

Bijna alle bewoners van Grijzegrubben zijn lid van de vereniging. De contributie bedraagt € 25,- per gezin per jaar (2 personen). Inwonende kinderen zijn gratis lid.

We hebben een lief en leed - potje en schenken speciaal aandacht aan onze nieuwe inwoners, geboortes, jubilea, zieke buurtgenoten en aan overlijdens in de buurt. 

 

Omdat we momenteel maar met een heel klein bestuur (van 3 personen) zijn, moedigen we spontane initiatieven vanuit buurtbewoners extra hard aan.

Heeft u een idee of wens? Overleg en zoek uw buren op, ga samen uw gang, de buurtvereniging ondersteunt u graag! 

Het bestuur vanaf 2022

John Wouters, voorzitter

Klaas Schaap, secretaris/penningmeester

Monique Jennekens, lid