Nieuwsberichten

SJPULLEKES VERKOOP op 11 juni van 10-14.00 uur

Kom zaterdag 11 juni naar het weitje in de punt, naast de jeu-de-boulesbaan om jouw sjpullekes te verkopen of te ruilen of juist te snuffelen in het aanbod. Voor en door de buurt, gezellig, kleinschalig en de koffie staat klaar! Zie de uitnodiging hieronder. 

Lintje uitgereikt in Griezegrubbe

Op 26 april 2022 werd John Wouters, de voorzitter van buurtvereniging Grijzegrubben, lid in de orde van Oranje Nassau, want... hij werd verrast met een Koninklijk Lintje!

 

In de Gemeente Beekdaelen werden dit jaar 10 lintjes uitgereikt, waarvan eentje in de kern Nuth (of preciezer dus: in Grijzegrubben). De Limburger vermeldde: "John Wouters was 29 jaar lid en coördinator van de drumband van fanfare St. Donatus en is 20 jaar voorzitter van buurtvereniging Griezegrubbe". Heel hartelijk gefeliciteerd John!

De 'veilig'-app en de 'wel-en-wee'-app

Als bewoners van Grijzegrubben kunt u zich aanmelden voor twee groepsapps:

- de VEILIG - app, die bedoeld is voor meldingen over de veiligheid in de buurt

- de WEL-en-WEE - app, die bedoeld is voor korte berichtjes zoals sociale nieuwtjes, berichten over gezondheid van eenieder, over activiteiten en het leven in Grijzegrubben.

 

Meer weten? Stuur een berichtje aan app-beheerder Wim Venekamp, Grijzegrubben 65.

De Ontmoetingsplek is afgerond

Zaterdag 12 september 2020 zijn de laatste werkzaamheden voor de inrichting van de Ontmoetingsplek Moelen en Boelen verricht. De plek is volledig ingericht. Het bord van de Club van Griezegrub is onthuld. In verband met coronamaatregelen zal de officiële opening in  het voorjaar van 2021 plaatsvinden. 

Jeu de Boulebaan

Op 11 januari 2019 is de ledenvergadering van de buurtvereniging akkoord gegaan met de aankoop van een stukje grond voor de aanleg van de jeu de boulebaan.

De "Club van Griezegrub" is deze zomer druk bezig geweest met de aanleg van de baan.

De definitieve omranding van de baan moet begin september gaan plaatsvinden. Daarna wordt begonnen met de inrichting van het terrein rondom de baan. Er komen een kleine speelplek voor de kleintjes, duikelstangen voor de al wat groteren, een speelveldje, stamtafel en zitbanken. Doenja Urlings, uit Grijzegrubben, tekende het ontwerp.

 

Het motto voor de inrichting is "moelen en boelen", gezellig ontmoeten voor zowel volwassenen als kinderen. Het terrein is eigendom van de buurt en wordt voor iedereen toegankelijk. In het voorjaar van 2020 wordt de ontmoetingsplek definitief ingericht en daarna officieel geopend. 

 

Moelen en boulen

Donderdag 6 december 2018 pitchte de "Club van Griezegrub" naar het winnende project, zodat de aanleg van de jeu de boulebaan in het centrum van Grijzegrubben bijna een feit is. Voor een uitgebreid verslag van de pitch avond zie: www.nuthbeweegtnuth.nl

 

Nieuwjaarsbijeenkomst 12 januari 2018

Voor het eerst in 2018 organiseert de vereniging een NIEUWJAARSBIJEENKOMST.

De avond is voor alle leden en begint op 19.00 uur. Locatie:  In den Haversack  

Tijdens de zeer gezellige bijeenkomst is getoost op het nieuwe jaar, zijn de jaarstukken van de vereniging vastgesteld en is, onder dankzegging voor haar inzet in het bestuur, afscheid genomen van ons bestuurslid Simone Knebel.